Србија

ЗАПАД У ШОКУ! Изјава финске политичарке потресла ЕУ: „НАД СРБИМА ИЗВРШЕН НАЈВЕЋИ ГЕНОЦИД, НАТО И НЕМАЧКА ТРЕБА ДА СЕ ИЗВИНЕ“

Финска политичарка Пирко Турпеинен, која је годинама радила као стручни сарадник у Комисији за испитивање тортуре и кршења људских права Савета Европе, истакла је да је над Србима током прошлог века извршен највећи геноцид, те да је разарање Југославије од земаља чланица НАТО и САД заправо највећи међународни злочин у Европи од Другог светског рата.

Немачка и Француска су се својевремено покушале искупити полагањем венаца за сву неправду коју су починиле пре 100 година током својих колонијалних освајања афричких земаља. Хоће ли бити потребно нових 100 година да САД и Немачка признају истину о насиљу које су починиле над српским народом и да се извине невиним људима  – упитала је професор Турпеинен .

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је истакла да је српски народ готово истребљен током Другог светског рата, а све је настављено током деведесетих година.

– Хрватска имиграција и разне тајне службе финансирале су годинама једну агресивну антисрпску пропагандну кампању преко најпознатијих маркетиншких агенција. Звонар ЦИА Роберт Бер је у једној од својих књига написао да је на располагању имао на десетине милиона долара како би повећао јаз између различитих етничких група у СФРЈ, а како би сломљене мале државе испуниле циљеве наднационалног капитала из САД и Немачке – навела је ова финска политичарка.

Оно што се касније десило, истакла је она, иде на душу тих великих сила, које су дозволиле да након „Олује“ Хрватска буде етнички очишћена од Срба, а у чему су, како каже, учествовали и пензионисани амерички генерали.

 

 

 

 

 

 

 

 

Извор: ГласСрпске/Srbijadanas.com

Ознаке