Србија

Ужас! ОГЛАСИО СЕ НЕНАД ПЕРИШ: „Шокиран сам најновијим информацијама из истраге“

Матеја добро познајем и поново тврдим да никада, али никада није узимао наркотике. Ја сам забезекнут информацијом која се појавила у медијима да су на путу за Београд купили спид. Ако је из истраге, па како се она појављује месец и десет дана након његовог нестанка – рекао је Ненад Периш, отац несталог Сплићанина Матеја Периша након што је Пинк објавио да је његов син с друговима куповао дрогу спид на путу ка Београду.

Он за Телеграф.рс каже да је шокиран овим информацијама и да оне нису тачне.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– По свему судећи, мој син је крив што је нестао. Опет понављам мене само истина занима ма каква она била. Никада ми нико није рекао информацију да је Матеј умео да нестане на 15 сати. Па ваљда бих као отац то морао да знам, ваљда би га неко тражио. Мој син је имао много планова за будућност и све ми ово делује неприхватљиво – тврди Периш.

Оно што отац жели да зна јесте ко је полицији дао информацију за спид.

– У Београду сам од првог дана. Нико од његових пријатеља није ми споменуо да су застајали да би купили наркотике. Све ми ово делује као фим – каже Периш.

Према речима очајног оца, он и даље остаје у Београду.

– Немам потребу нигде да идем док не нађем сина у било ком стању. Хрватска полиција је поново била у Београду и саопштили су ми да је истрага у току. Желим одговор на два питања – да ли је Матеј у близини Саве био сам и како објашњавају зашто је два и по сата касније нађен сигнал његовог телефона код Великог ратног острва – прича Периш.

Матеј Периш (27) из Сплита који је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године. Полиција и даље води истрагу. Крајем недељу у Београд су стигли хрватски инспектори како би са колегама из Србије разменили податке.

 

 

 

 

 

 

Извор: Телеграф