Србија

КОМШИЈЕ СЕ ПЛАШИЛЕ ЧУДНИХ МАРЈАНОВИЋА: Они живе ноћу, купају се у базену у три ујутро!

Пријатељица убијене певачице Јелене Марјановић открива бизарне ствари из живота Марјановића и њене другарице

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како прича саговорница Блица која је упозната са дешавањима у животу покојне Јелене и њене породице, Марјановића су се сви бојали.

СУТРА СЛАВИМО СВЕТОГ ЛУКУ: На празник великог исцелитеља и заштитника лекара НИПОШТО не радите ОВО…

– Њихове комшије, које ја баш добро познајем, говориле су после Јецине смрти да су се јако бојали Марјановића. Чак су говорили да се не понашају природно. На пример, они напуне базен и излазе да се купају од поноћи до два-три сата ујутро. Они живе тотално другачији живот. Живе ноћу, док дању спавају. Због тога су људи избегавали да дају било какве изјаве и исказе јер су имали страх од њих – рекла је блиска пријатељица убијене певачице из Борче Јелене Марјановић Крсмановић.

Како објашњава, читава породица Марјановић ни са ким није имала никакве контакте.

– Они су живели унутар своје заједнице, држали се међу собом. Имали су неколико пријатеља – попут кума и осталих. Јелена стварно није могла да буде са нама у контакту. Ја сам је видела два дана пред смрт, баш када је изашла из куће покојне мајке. Хтела сам да разговарамо јер сам бринула за њу због проблема које је имала код Марјановића и јер сам чула да планирају да продају Зоричину кућу када она умре. Хтела сам да јој кажем да то не дозволи како би имала где да се склони ако настану још већи проблеми са Зораном и његовом породицом, међутим, нисам успела. Као по обичају, журила је кући – прича саговорница.

Папири од куће Јеленине мајке, како каже, све време су били код Јелене, а након њене смрти, остали су у кући Марјановића.

– Два месеца по Јециној смрти, сви смо апеловали да се папири врате Зорици. Зорица није хтела да се свађа, али њене сестре и сви ми пријатељи тражили смо да јој врате папире. Наводно, папири су остали код њих јер је кума Вера адвокат, па је она наводно нешто завршавала око куће. Тек после два месеца нашег досађивања, тек тада су јој вратили папире – наводи она.

 

Извор: Blic.rs/Informer.rs