Србија

Трагедија у Србији! СИН КОЈИ ЈЕ УБИО ОЦА ПА СЕБЕ ОСТАВИО ОПРОШТАЈНО ПИСМО: Написао ових 7 речи, па почео да пуца!

Стојан Стојановић (60) из села Доње Бријање код Лесковца убио је јуче свог оца Славољуба (86) хицем из пиштоља а потом пресудио и себи.

Како незванично сазнајемо, Стојан је у оца испалио четири хица, а у себе један. Према речима комшија, највероватније су се договорили да то ураде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У локви крви како заједно леже у кревету затекао их је Стојанов син, а Славков унук, који је дошао ту са рођаком. Ништа тог дана није указивало на несрећу, син је чак одлазио код комшинице, пио кафу, причао о пољопривреди, док је његова жена орезивала малине – каже извор и наставља:

– Поред тела је пронађено и опроштајно писмо у коме је син написао: „Ја овако више не могу да живим“.

Према речима комшинице Биљане Јанковић, Славко је био тешко болестан.

– Имала сам обичај Стојана да позовем на кафу и на ракију. Има сина, много је добар, живи код Пожаревца, увек им је говорио да се не брину за паре, да ће им увек помагати, ћерка им се лепо удала, имају унучиће. Стојан је био сиромах, много су се измучили али је радио у Немачкој, требало је сад да иде поново, оперисао се зимус од бруха. Чула сам да се спаковао, само је чекао да га зову да крене. Много је био вредан, његове мотике, алати, то је све под конац изређано. Толико је био педантан, шта му је ово било не знам. Како сам чула те вечери је отишао код оца, није га било до зоре, и жени Стојановој је било сумњиво па је његова жена са рођаком посумњала да се нешто десило јер се није јављао на телефон. Отишли су заједно до другог краја села где је Славкова кућа, они су лежали обојица у кревету – казала је комшиница Биљана.

Као разлог за овакву трагедију, комшиница наводи несугласице. Отац је иначе био непокретан и живео је две куће од свог сина.

Полиција је потврдила да се чека обдукција, као и да се предузимају све радње како би се расветлила та трагедија.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс

Ознаке