Србија

ВУЧИЋ СЕ ОГЛАСИО

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић сумирао је утиске недеље која остаје за нама. Обележили су је бројни сусрети, како са регионалним, тако и са светским лидерима, а разговарало се о свим важним питањима за Србију, Западни Балкан и свет.

– Недељу која остаје за нама, обележили су бројни сусрети, како са регионалним, тако и са светским лидерима, а разговарали смо о свим важним питањима за Србију, Западни Балкан и свет. Настављамо да се боримо за нашу земљу и њен просперитет, не одустајући од свог пута слободе, независности и самосталности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Драго ми је што смо као држава, уз подршку наших европских партнера, успели да пружимо дом избеглим лицима из БиХ и Хрватске и да тако, барем делом, помогнемо да живе окренути сигурнијој и срећнијој будућности.

Посебно сам поносан на наш, а светски стадион Дубочица у Лесковцу, на којем ће стасати нове генерације спортиста, а пре свега храбрих и добрих људи. Сваки дан је нова утакмица и нова борба не само на терену, већ и за Србију, њене интересе и бољитак. И када је тешко, никада не одустанемо јер другу земљу немамо – написао је председник Вучић на свом инстаграм профилу.

Извор: Новости

Ознаке