Србија

ВЕЛИКИ ПОЖАР У БАЊИ КОД СОМБОРА: Ватрогасци се боре са ватром, пацијенти хитно евакуисани (ФОТО/ВИДЕО)

Велики пожар избио је вечерас око 19.30 часова у бањи у Бездану код Сомбора, а ватра је толика да се види скроз на улазу у насеље, сазнаје „Блиц“. У пламену је кровна конструкција и објекат изнад термалних базена.

Како се види на фотографији објављеној на страници 192.рс, пламен се диже неколико метара у висину, а дим куља на све стране. На терену су полиција, четири ватрогасне екипе са двадесетак ватрогасаца и чланова Добровољног ватрогасног друштва Бездан и покушавају да угасе пожар. На терену су екипе из Бачког Моноштора, Бачког Брега, бездана, Стапара и Сомбора.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како незванично сазнаје „Блиц“ из извора у сомборској полицији, све особље и пацијенти, њих око 70, су евакуисани на време и према првим информацијама нема настрадалих нити повређених. Ватра је и даље интензивна и захватила је већи део објекта и кровну конструкцију. Узрок пожара још није познат а претпоставља се да је ватра избила прво у сали за кинезитерапије.

Подсетимо, данас је у београдском Блоку 70 дошло до стравичног пожара у којем је изгорело чак 40 локала у Кинеском тржном центру.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Пламен се диже више метара увис.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Извор: Блиц