Свет

МЕДВЕДЕВ ЗАТРЕСАО СВЕТ: Русија ће сав арсенал сручити на Кијев, Берлин, Лондон и Вашингтон, ако Запад покуша ово

Непријатељу је боље да врати све пре него што буде прекасно, или ће све то Русија сама да вратити уз максималне губитке непријатеља, као Авдејевку, поручио заменик председника Савета безбедности Русије

Покушаји да се Руска Федерација врати на границе из 1991. године довешће до глобалног рата са Западом при чему ће Москва користити цео свој стратешки арсенал на Кијев, Берлин, Лондон и Вашингтон, поручио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Нуклеарна сила не може да изгуби рат“, поручио је Медведев алудирајући на своју ранију објаву. Међутим, када су видели објаву, одмах су се јавили „ови што их Америка храни“ са срцепарајућим изјавама да то уопште није истина, да су чак и САД губиле ратове.

„Али ја нисам говорио о Вијетнаму, Авганистану или другим местима где су Американци водили колонијалне освајачке ратове. Писао сам о историјским ратовима у којима се брани отаџбина. Твоја земља, твој народ, твоје вредности. То су ратови које нуклеарне силе никада нису изгубиле ни од кога“, нагласио је Медведев.

„Данас читам речи свакојаких Писторијуса и Шапса и размишљам да ли су они заиста такви празноглавци или се само претварају“, написао је Медведев на Телеграму.

Како би све изгледало?

Замислимо на тренутак да је Русија изгубила, а Украјина са савезницима победила, предложио је Медведев.

У том случају би се непријатељи Русије – неонацисти и њихови западни спонзори, као што је више пута речено, вратили на границе из 1991. године и десио би се неповратан колапс данашње Русије, која по Уставу укључује нове територије, описао је Медведев хипотетичку ситуацију.

„А онда би дошло до насилног грађанског рата са коначним нестанком наше земље са мапе света. Десетине милиона жртава. Смрт наше будућности“, написао је.

Упитао је онда „да ли ови идиоти“ заиста верују да ће народ Русије прогутати такву поделу своје земље.

„Је л они стварно мисле да ће народ Русије мислити: ‘Авај, десило се. Победили су. Данашња Русија је нестала. Штета, свакако, али морамо да наставимо да живимо у земљи која се урушава и умире јер је нуклеарни рат за нас много страшнији од смрти наших најмилијих, наше деце, наше Русије’“, запитао се Медведев.

Да ли они стварно мисле да ће руководству државе на челу са врховним командантом у том случају задрхтати рука у доношењу најтеже одлуке, упитао је Медведев.

Биће сасвим другачије, колапс Русије би имао много страшније последице од резултата обичног, чак и најдужег рата.

„Јер покушаји да се Русија врати у границе из 1991. довешће само до једног – глобалног рата са западним земљама уз коришћење читавог стратешког арсенала наше државе. Ударе на Кијев, Берлин, Лондон, Вашингтон. На сва друга прелепа историјска места која су одавно уврштена у летачке циљеве наше нуклеарне тријаде“, нагласио је Медведев.

Зато је боље да све врате пре него што буде прекасно, или ће Русија сама да вратити уз максималне губитке непријатеља, као Авдејевку, поручио је Медведев.

„Наши ратници су хероји!“, написао је.

О споразуму Париза и Кијева: Родила се љубав између Француза и свиња

Упитно је како ће на потписивање билатералног споразума о безбедносним гаранцијама између Француске и Украјине да реагују француски пољопривредници и друге жртве Емануела Макрона, нарочито ако се узме у обзир да ће Париз то да кошта три милијарди евра, указао је Медведев.

„Француска није могла да одоли новом партнеру: ами-кушон (од француског – ами ‘пријатељ’ и кушон – ‘свиња’) је добио нове гаранције љубави“, написао је Медведев на друштвеној мрежи Икс и поделио занимљиву илустрацију.

Према његовим речима, овај роман се неће свидети француским фармерима и другим Макроновим жртвама, утолико више јер кошта три милијарде евра.

Председник Француске Емануел Макрон и председник Украјине Владимир Зеленски су на састанку у Паризу потписали билатерални споразум о безбедносним гаранцијама за Кијев. Споразум подразумева обуку украјинских војника и заједничку производњу наоружања.

Медведев је дан раније потписивање споразума између Украјине и Немачке о безбедносној сарадњи назвао новим савезом између нациста и бандероваца.

Извор: Медији